CCCB

Description

It was decided to preserve the character and structure of the Pati de les Dones, provided by the U-Shaped existing building. The intervention was restricted to closing the patio with the building that contains all vertical commnications and to creating a large entrance hall beneath the Pati de les Dones. The new sections forma an L-shaped body that fits into the spaces that had remained empty.

Designer

Albert Viaplana / Helio Piñón

Year

1990-1993


Customer Reviews
Tell us what you think!
Tell us what you think about the CCCB. It will help us provide you with better products in the future and help your fellow BarcelonaConcept shoppers make better purchases.

Only registered users can write reviews.
Please, log in or register

Take 10% OFF

your next purchase when you join our email list

Sign up to receive promo code

* This offer is valid for first-time email subscribers only.To take advantage of this offer, enter your email address before closing this window. You can unsubscribe at any time. Click here to read our full privacy policy. Some promo code restrictions apply.